Hand washing

Ajutați-vă echipa să mențină o igienă bună a mâinilor

Spălarea manuală frecventă și adecvată în industria serviciilor alimentare este punctul de plecare pentru a proteja împotriva contaminării încrucișate și pentru a vă menține personalul și clienții în siguranță.


Echipa dvs. ar trebui să se spele întotdeauna pe mâini după:


  • Folosind toaleta
  • Plecarea și revenirea în bucătărie și în zonele de pregătire
  • Scoaterea gunoiului
  • Manipularea soluțiilor de curățare
  • Mănânc, băut, fumat sau mestecat gumă sau tutun
  • Manipularea cărnii crude, a păsărilor de curte sau a fructelor de mare
  • Atingerea corpului sau a hainelor
  • Strănută, tuse sau folosește un țesut
  • Manipularea banilor
  • Scoateți mănușile și înainte de a le pune
 

Asigurați-vă că stațiile dvs. de spălare a mâinilor sunt întotdeauna aprovizionate cu săpun și prosoape de hârtie. Folosiți resursele de mai jos pentru a vă educa pe dvs. și echipa dvs. și participați la testul nostru de instruire din Ghidul nostru de igienă pentru mâini și personal pentru a vă verifica cunoștințele.

Descarca